top of page

За нас

„Къщата” е ателие, в което всяка поръчка е уникална, изработена лично от нас, тук на място. Ние сме бутик, в който домът ви получава „облекло” по поръчка.

Римски щори

Ателие „Къщата” е семейна фирма за текстилно обзавеждане, създадена през 1993г., от Розалия Маринова и от нас - двете й дъщери Мирена и Снежа., които наследихме нейния опит и го доразвихме в уникален творчески стил. Ние не сме просто ателие – това е също магазин, изискан бутик, дизайнерско студио, отличаващо се с нестандартни решения и високо качество.  Тук ние творим изделия от текстил за Вашия дом.

Заедно, ние като екип и семейство превърнахме това ателие в място, където всеки може да открие своя собствен стил за обзавеждане и декориране на дома.

За целта предлагаме следните видове продукти и услуги.

 

Ние създаваме нашите изделия, водени от световните модни тенденции, нашите творчески виждания и националните традиции и култура. Нашата сила са доброто обслужване и прецизната изработка с най-висококачествени материали от цял свят.

 

Уникалността на изделията ни се дължи на творческото ни мислене, на иновативните рашения, на ръчния труд, на уникалността и оригиналността на дизайна. Всичко, което създадаваме е с гарантирано качество и неповторимост.

bottom of page