top of page

Идеи и решения

Модерно или класическо, семпло или богато, плътно или тънко, бяло или цветно, пердета или щори, шарено или дюс?

       

 

За някои хора отговорите на тези въпроси са съвсем очевидни, но в други случаи съобразяването с толкова много фактори е объркващо. Още повече при това многообразие от стилове, решения, материи, цветове, модни тенденции, цени и др. Огромно влияние оказват и неща като списания, интернет, приятели, роднини. Как тогава де изберете?

Обзавеждането на дома е индивидуален процес. Интериора трябва да изразява Вашия собствен стил, да задоволява Вашите нужди, да отговаря на Вашите изисквания. Това се отнася и за пердетата и останалия текстил. Няма значение дали са модерни или не, не е важно дали така се прави или не, не е задължително на другите да им харесва. Важното в случая сте Вие.

Затова за нас като консултанти, специалисти и дизайнери в областта на интериорния текстил е много важно да разберем Вашите собствени предпочитания, стил, вкус и усещане за уют, за да можем да предложим това, което най-много ще ви „отива”. Защото пердето, щората, шалтето или пък възглавниците не са просто парче плат, закачено на прозореца или метнато върху дивана! Напротив, това е скъп тоалет, който домът ви ще носи всеки ден, и вие трябва да го обичате и да му се възхищавате. Нашата мисия е да създадем този тоалет за Вас, заедно с Вас.

Ако се колебаете в избора на стил, материи, цветове и модел, доверете се на нашия опит и творческо мислене, за да открием и предложим навреме това, което искате.

Или просто имате идея, но се нуждаете от съвет дали и как да я осъществите. Ако нещо специално Ви вдъхновява - ще го използваме! Ако искате да съчетаете текстила с картина, например - донесете я! Харесали сте си идея в списание – ще я осъществим! Искате нещо уникално – ще го измислим!

bottom of page