top of page

Текстил

Ако в миналото изборът на текстил беше ограничен до дантелени пердета и плюшени дамаски, днес на пазара има необятно многообразие от платове в най-различни стилове, с разнообразни цени, качество и произход.

 

В „Къщата” ще намерите висококачествени материи от Италия, Турция, Испания, Франция, Холандия, Белгия, на водещи европейски марки, като всяка една мостра е специално подбрана от нас и отговаря на нашите изисквания за качество.

 

При избора на текстил най-важно е за какво ще се използва той, например за пердета, римски щори, шалте, тапицерия и т.н. На пръв поглед това изглежда лесно, но за да постиганем максимално високо качество, когато изрботваме съответното изделие винаги се съобразяваме със спецификата на текстила и изискванията към крайния продукт. Затова винаги се стараем да предложим най-подходящия за целта плат.

IMG_20210219_163515-2.jpg
DSC05153.jpg
DSC04947-1.jpg

Когато избирате плат е необходимо да вземете под внимание допълнителни фактори като стила в помещението, цветове на стените и мебелите, дамаската и килима, изложение, височина, изолация, архитектура, както и технически възможности за закачване на пердета или щори. За ваше улеснение срещу депозит можете да вземете мостри, които да занесете вкъщи и да видите на място.

 

Въпреки това няма да бъдете върнати ако си донесете и собствени материали. Ако вече сте закупили текстил може да го донесете и ние да Ви го ушием.

bottom of page