top of page

Пердета и Завеси

Класическите пердета са най-популярният и лесен начин за декориране на прозорците. Те са не просто преграда от външния свят – те са аксесоар, който създава уют и придава завършен вид на дома. Дори в една празна стая две красиви завеси правят помощението пълно с живот.

 

Благодарение на огромното разнообразие от материи, стилове, цветове, шарки и модни тенденциии, както и различното усещане за уют на всеки от нас, могат да се съчетаят безброй комбинации от пердета и завеси. Можете да изберете да сложите само едно, просто за декорация, или две -  за по-голямо уединение. А защо не и няколко, които да аранжирате по нестандартен начин.

Но искате не просто пердета, а по-различни пердета, няма проблем, ще Ви ги ушием така, както си ги представяте. Например с капси, презрамки или панделки. А може да бъдат и съвсем артистично завързани или преметнати през корниза. Можем да добавим допълнителни аксесоари, пискюли, мъниста и каквото още Ви хрумне. Харесвате например старата шевица на баба Ви – донесете я и ще я използваме. Или сте си купили кристали в тон с полилея – ще ги зашием на пердето. Така Вие - нашият клиент, заедно с нас - шивачите от ателието може да превърнете един скучен плат в уникален аксесоар с неповторима индивидуалност.

Но разбира се не всеки текстил се нуждае от разнообразяване и творчество. Когато той е красив сам по себе си, нашата единствена цел тогава е да го ушием по възможно най-прецизния начин, за да запази своята красота и в готовото изделие.

В „Къщата” ще ви помогнем да осъществите Вашите идеи като ви предложим подходящи платове. Разполагаме с голямо разнообразие от текстил, корнизи и механизми, аксесоари за захващане на пердета – колани, пискюли, шноли, магнити. Това, съчетано с нашия дългогодишен опит и творческо виждане ще Ви помогне да направите своя избор възможно най-лесно съобразно Вашия собствен стил.

bottom of page