top of page

Калъфи за столове

Ако искате бляскав стил в трапезарията, най-лесният начин да го постигнете е като облечете столовете си с калъфи, които ще придадат невероятна елегантност на помещението.

 

Разбира се можете да използвате калъфи и в други стаи, дори детската, стига да изберете подходящ текстил или начин на ушиване.

 

От практична гледна точка те са един прекрасен вариант при поддръжка на дома, защото се свалят и перат. Това ги прави идеални за хора с високи изисквания към чистотата и външния вид на дома си.

 

Разбира се е важно калъфите за столове да бъдат съчетани с останалия текстил в помещението – пердета, завеси, римски щори или каквото друго ще се поставя, или вече има на прозорците. Ако столът е в друга стая, то тогава трябва да се имат предвид и например шалтето в спалнята, дамаската в дневната и т.н.

 

Тук в „Къщата” разполагаме с голямо разнообразие от платове и ще Ви помогнем да изберете подходящ десен и материя. Ще ви предложим различни модели и ще ви помогнем да изберете най-добрия за Вашите столове. В комбинация можете да си изберете и текстил за покривка за маса, което ще допълни изцяло интериора.

bottom of page