top of page

Калъфи за столове

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Ако искате бляскав стил в трапезарията, най-лесният начин да го постигнете е като облечете столовете си с калъфи, които ще придадат невероятна елегантност на помещението.

 

Разбира се можете да използвате калъфи и в други стаи, дори детската, стига да изберете подходящ текстил или начин на ушиване.

 

От практична гледна точка те са един прекрасен вариант при поддръжка на дома, защото се свалят и перат. Това ги прави идеални за хора с високи изисквания към чистотата и външния вид на дома си.

 

Разбира се е важно калъфите за столове да бъдат съчетани с останалия текстил в помещението – пердета, завеси, римски щори или каквото друго ще се поставя, или вече има на прозорците. Ако столът е в друга стая, то тогава трябва да се имат предвид и например шалтето в спалнята, дамаската в дневната и т.н.

 

Тук в „Къщата” разполагаме с голямо разнообразие от платове и ще Ви помогнем да изберете подходящ десен и материя. Ще ви предложим различни модели и ще ви помогнем да изберете най-добрия за Вашите столове. В комбинация можете да си изберете и текстил за покривка за маса, което ще допълни изцяло интериора.

bottom of page