Японска стена

Show More

Японските щори, наричани още Японска стена, Ви предоставят възможността да внесете малко от източната култура в дома си, както и да разчупите традиционното с нещо различно. Те представляват няколко на брой опънати текстилни панели, които се движат хоризонтално в канали и се прибират един зад друг.  Обикновено се използват като заместител на класическите пердета.

 

Японската стена предоставя възможност да комбинирате различни цветове, десени и материи, без това да претрупва интериора. Това е чудесно решение за тези от Вас, които харесват изчистения дизайн, а също така е много подходящо за офис или магазин. Освен за декорация на прозорците, може да използвате японската стена като фалшива преграда, с която например да разделяте помещения, да прикривате части от стаята, дрешници и друго, каквото Ви хрумне.

 

Важно за японските щори е да се избере правилния текстил. Благодарение на нашия богат и дългогодишен опит, успяхме да селектираме някои платове, които са подходящи за целта и такива, които не са. Затова тук на място ще ви консултираме какво и как е най-добре да се използва. Бихме могли също да Ви посетим и да Ви помогнем в избора на цвят, десен и материя, които да съчетаят останалите елементи от интериора.

© 2023 by Ground Floor. Proudly created with Wix.com