top of page

Японска стена

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Японските щори, наричани още Японска стена, Ви предоставят възможността да внесете малко от източната култура в дома си, както и да разчупите традиционното с нещо различно. Те представляват няколко на брой опънати текстилни панели, които се движат хоризонтално в канали и се прибират един зад друг.  Обикновено се използват като заместител на класическите пердета.

 

Японската стена предоставя възможност да комбинирате различни цветове, десени и материи, без това да претрупва интериора. Това е чудесно решение за тези от Вас, които харесват изчистения дизайн, а също така е много подходящо за офис или магазин. Освен за декорация на прозорците, може да използвате японската стена като фалшива преграда, с която например да разделяте помещения, да прикривате части от стаята, дрешници и друго, каквото Ви хрумне.

 

Важно за японските щори е да се избере правилния текстил. Благодарение на нашия богат и дългогодишен опит, успяхме да селектираме някои платове, които са подходящи за целта и такива, които не са. Затова тук на място ще ви консултираме какво и как е най-добре да се използва. Бихме могли също да Ви посетим и да Ви помогнем в избора на цвят, десен и материя, които да съчетаят останалите елементи от интериора.

bottom of page