02 / 962 04 19

Портрет

Ателие „Шивачница Къщата” е семейна фирма за текстилно обзавеждане, създадена през 1993г., от Розалия Маринова и от нас - двете й дъщери Мирена и Снежа., които наследихме нейния опит и го доразвихме в уникален творчески стил.

Ние не сме просто ателие – това е също магазин, изискан бутик, дизайнерско студио, отличаващо се с нестандартни решения и високо качество.  Тук ние творим изделия от текстил за Вашия дом.

Заедно, ние като екип и семейство превърнахме това ателие в място, където всеки може да открие своя собствен стил за обзавеждане и декориране на дома. За целта предлагаме следните видове продукти и услуги.

  • Разполагаме с висококачествен интериорен текстил на водещи европейски фирми, подбран според нашите високи изисквания и критерии.
  • Предлагаме корнизи и механизми за окачване на пердета, римски щори и японска стена на доказани производители, с утвърдено качество.
  • Ушиваме пердета, завеси, ковертюри за легла, декоративни възглавнички и всичко друго за дома, от което се нуждаете – всяко едно съобразено с вашите индивидуални изисквания.
  • За улеснение на клиента осигуряваме консултация на място, както и професионален монтаж и закачване.

Ние създаваме нашите изделия, водени от световните модни тенденции, нашите творчески виждания и националните традиции и култура. Нашата сила са доброто обслужване и прецизната изработка с най-висококачествени материали от цял свят. Уникалността на изделията ни се дължи на творческото ни мислене, на иновативните рашения, на ръчния труд, на уникалността и оригиналността на дизайна. Всичко, което създадаваме е с гарантирано качество и неповторимост.

„Шивачница Къщата” е ателие, в което всяка поръчка е уникална, изработена лично от нас, тук на място. Ние сме бутик, в който домът ви получава „облекло” по поръчка.


Шивачница Къщата